loading.gif
mobile-banner-bg

YEREL BASINLA BİR ARAYA GELDİK

...
09 Şubat 2014 - Pazar

Yerel seçimlere yaklaşık 50 gün kala bölgede yayın yapan yerel basına bir kahvaltı vererek, üçüncü kez aday olan Belediye Başkanımız Hasan Can basın m

Yerel seçimlere yaklaşık 50 gün kala bölgede yayın yapan yerel basına bir kahvaltı vererek, üçüncü kez aday olan Belediye Başkanımız Hasan Can basın mensuplarının sorularını cevapladı

Yerel seçimlere yaklaşık 50 gün kala bölgede yayın yapan yerel basına bir kahvaltı vererek, üçüncü kez aday olan Belediye Başkanımız Hasan Can basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kahvaltılı toplantıya, İlçe Başkanımız Öztürk Oran, Belediye Başkanımız Hasan Can, SKM Başkanımız Ahmet Öztürk, İlçe Başkan yardımcılarımız, Belediye Başkan yardımcılarımız, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve yerel basın mensupları katıldı.

 Toplantıda konuşma yapan İlçe Başkanımız Öztürk Oran, katılan basın mensuplarına teşekkür ettikten sonra, İlçede gayet huzurlu ve seviyeli bir seçim yarışı geçeceğini ve tüm parti başkanları ve adaylarla toplanarak centilmenlik kararı aldıklarını, halkın huzurunu bozmadan çok gürültü patırtı yapmadan güzel bir seçim geçireceklerinden söz etti.

Daha sonra Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan adayımız Hasan Can, “gazetecilere önce sorularınızı zaman kaybı olmaması bakımından alayım. Sonra sırayla cevaplayalım” dedi ve soruları alarak tek tek cevapladı. Özellikle 2B arazileri ile ilgili geniş, aydınlatıcı ve ikna edici çok güzel bilgiler verdi. Bu konudan çok uzak olan bazı gazeteciler bu açıklamalardan sonra konuya iyice vakıf oldular. Diğer yandan Ümraniye’nin mevcut sorunları ve çözüm yolları konusunda ve yapılan hizmetler ile bundan sonraki süreçte yapılacak projelerden kısaca bahsedildi. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili detaylı açıklama yapılacağı da kaydedildi.

Daha sonra gazetecilerle beraber çekilen hatıra fotoğrafının ardından programa son verildi.