loading.gif
mobile-banner-bg

Ümraniye Akparti Kızılcıhamam Motivasyon Kampı Gerçekleştirildi.

...
24 Kasım 2012 - Cumartesi

Ak Parti Ümraniye İlçe Teşkilatımız; 16-17-18 Kasım 2012 Ankara Kızılcahamam Asya Termal Tesislerinde 3 günlük motivasyon kampını gerçekleştirdi.

Ak Parti Ümraniye İlçe Teşkilatımız; 16-17-18 Kasım 2012 Ankara Kızılcahamam Asya Termal Tesislerinde 3 günlük bir kampa; ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kollar ve yönetimleri, gençlik kolları ve yönetimleri 3 kademe mahalle başkanları ana kademe mahalle yönetimleri il genel ve belediye meclis üyeleri belediye başkan yardımcıları ve sandık koordinatörleri, İl yönetim kurulu üyemiz Av. Özlem Öztekin VURAL, il genel meclisi grup başkan vekili İsmail YILDIZ, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN olmak üzere 720 kişilik bir ekiple katıldı.

İlk gün motivasyon toplantısı yapıldı eğitimci yazar Oğuz SAYGIN ekip çalışması liderlik ve liderin talimatının anlaşılır olmasına vurgu yaparak aynı zamanda sosyal ilişkilerin önemi hakkında çok verimli bir  sunum yaptı.

İkinci gün yerel yönetimler gündemli ilçe danışma meclisi yapıldı.

İlçe Başkanımız Öztürk ORAN açılış konuşmasında bu güne kadar samimiyeti ortaya koyarak çalışmalarımızı planlı bir şekilde yürüttüklerini tüm teşkilat mensuplarımızın birlik ve beraberlik içerisinde 2014 yerel seçimlerinde oy oranımızın 2009 yerel seçimlerine göre en az  %27,5 artırılacağını ve yıl sonuna kadar da üye sayısının 100 bin’e çıkartılacağını ifade etti.

İl genel meclis grup başkan vekili İsmail YILDIZ İstanbul ve Ümraniye deki İl Özel İdaresinin yaptığı hizmetler hakkında teşkilatımıza geniş bir sunum yaparak bilgilendirdi,

İl yönetim kurulu üyemiz Ümraniye sorumlumuz Av. Özlem Öztekin VURAL‘da birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu çalışan Ümraniye teşkilatıyla birlik de olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti,

 Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN ise Ümraniye’ye yapılan hizmetleri tek tek Sine vizyon gösterisi ile sundu ayrıca devam eden projeler hakkında da geniş bilgi verdi. Bu güne kadar bir ekip ruhu ile çalıştıklarını sosyal belediyecilik adına Ümraniye de ihtiyaç sahibi olduğunu bildiren her vatandaşın ayrım yapmadan talebinin karşılandığına vurgu yaptı

ilçe danışma meclisi planlanan süre içerisinde İlçe başkanımız Öztürk ORAN’NIN kapanış konuşması ile sona erdi.

İkinci gün öğleden sonra ve üçüncü gün öğlene kadar olan serbest zamanlarda da teşkilat mensuplarımız kendi aralarında bir dizi sosyal etkinlikler yaparak teşkilatın kaynaşması sağlandı.

Böylece 3 gün süren kamp sona erdi.