loading.gif
mobile-banner-bg

TEŞKİLAT GÜNDEMLİ DANIŞMA MECLİSİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

...
15 Şubat 2013 - Cuma

Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığımızın Teşkilat Gündemli İlçe Danışma Meclisi 15 Şubat 2013 Saat 19:00’da Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayında gerçekle

 

Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığımızın Teşkilat Gündemli İlçe Danışma Meclisi 15 Şubat 2013 Saat 19:00’da Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayında gerçekleştirildi.

Danışma Meclisimize İstanbul Milletvekillerimiz Mustafa ATAŞ, İdris GÜLLÜCE ve Osman BOYRAZ, İl Başkan Yardımcımız Haydar Ali YILDIZ ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Sultanbeyli İlçe Başkanımız  ve Ümraniye Teşkilat Mensuplarının coşkulu katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış Konuşmasını Yapan İlçe Başkanımız Öztürk ORAN “Danışma Meclislerini Teşkilat Mensuplarımızı Biraraya Getirmek, Varsa Görüş, Öneri ve Tekliflerini Almak, Daha İyiyi Nasıl Yaparız Maksadıyla Yapmaktayız. Biz Türkiye’ye Gönül vermiş Bir Liderin Arkasından Yürüyen, Birbirlerine Samimiyetle Bağlı Bir Teşkilatız. Bu Bağ Öyle Güçlü Bir Bağ Ki, Bütün Art Niyetli Beklentileri Boşa Çıkarmış Onbir Yılı Geride Bırakmış, Daha da Güçlenmiştir.

Türkiye’ de Demokrasi Geliştikçe, Derin Yapıların Alanları Daralıyor. Dün Milletin Özgürlük Alanlarını Daraltanlar, Hak ve Hürriyetlerini Hiçe Sayanlar Bugün Adalet Önünde Hesap Veriyorlar. Yıllardır Ülkemiz Üzerinde Gerek İçeride, Gerekse Dışarıda Oynanan Oyunlar Artık Son Buldu. Bu Ülkenin Yönetimi Gerçek İktidar Sahibi Olan Milletin Eline Geçti” diyerek sözlerine devam etti.

İlçe Başkanımızın konuşmasının ardından faaliyet raporlarının sunumu gerçekleştirildi.  Ana kademe yanısıra Kadın ve Gençlik Kollarımızın faaliyet raporları da sunuldu.

 Müzakere Bölümünde Teşkilat Mensuplarımız yapılan faaliyetler hakkında görüş, öneri ve temennilerini ilettiler.

Protokol konuşmaları bölümünde Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan CAN’ın teşkilatlarımızı motive edici konuşmasının ardından İl Başkan Vekili ve İl SKM Başkanımız Haydar Ali YILDIZ’ın konuşmasındaki “Ümraniye Teşkilatının tüm kademelerine ve Belediyesine Örnek çalışmaları için ayrı ayrı teşekkürlerimizi getirdim” ifadesi çok etkileyiciydi.

 Milletvekillerimiz Osman BOYRAZ’ın selamlama konuşması sonrasında Genel Merkez SKM Başkanımız Mustafa ATAŞ Ümraniye’nin seçim hedefine yönelik heyecan verici bir konuşma gerçekleştirdi. Sorumlu milletvekilimiz İdris GÜLLÜCE’nin teşkilat çalışmalarımızı değerlendirdiği ve bir oyun bile ne kadar önemli olduğunu vurgulayan konuşmasının ardından Yenidoğan eski Belediye Başkanı Zarif ARSLAN’ın Saadet partisinden partimize katılımı ve rozet takma töreni yapıldı.

Üye çalışmasında başarılı olan teşkilat mensuplarımıza ödülleri takdim edildikten sonra yoğun bir katılımla gerçekleşen ilçe danışma meclisimiz ilçe Başkanımız Öztürk ORAN’ın kapanış konuşması ile sona erdi.