loading.gif
mobile-banner-bg

TATLISU, MEHMET AKİF VE ŞERİFALİ MAHALLELERİ SOKAK İFTARINDA BULUŞTU

...
18 Temmuz 2013 - Perşembe

Ümraniye Belediyemizin, mahalle sokak iftarları kapsamında Tatlısu, Mehmet Akif ve Şerifali Mahalleleri sakinlerine bir iftar yemeği verdi. iftar sofr

Ümraniye Belediyemizin, mahalle sokak iftarları kapsamında Tatlısu, Mehmet Akif ve Şerifali Mahalleleri sakinlerine bir iftar yemeği verdi. iftar sofraları Tatlısu Mahallesi Tezcan Caddesi Büyük Yavuz Sokakta kuruldu. Tatlısu, Mehmet Akif ve Şerifali sakinlerini bir araya getiren iftar programına Belediye Başkanımız Hasan Can, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Cihan Öztunç, İlçe Başkan Yardımcılarımız, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Mahalle Başkanlarımız, Muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

 İftar yemeğinin ardından söz alan Mehmet Akif mahalle Başkanımız Erkan Ata selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi akabinde İl Yönetim Kurulu Üyemiz Cihan Öztunç ve İlçe Başkan Yardımcımız Mehmet Çelik, mübarek bu ayda bizleri bir araya gelmelerine vesile olan Ümraniye Belediyesine teşekkür ederek, ramazan ayının mübarek olmasını temenni ettiler. Ardından Belediye Başkanımız Hasan Can, “Ramazan ayı manevi duyguların zirvede olduğu değerli bir ay ve bu ayda birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları daha da anlamlı bir hale geliyor. Hepimiz kardeşiz, geleceğe de kardeş olarak yürüyeceğiz. Bugün burada da birlik ve beraberliğin sembolü olan iftar sofrasında Tatlısu, Mehmet Akif ve Şerifali sakinlerini ile birlikte oruç açıyoruz. Rabbim hepimizin tuttuğu oruçları kabul etsin ”dedi. İftar programı yapılan dua ile sonlandırıldı.