loading.gif
mobile-banner-bg

TATLISU MEHMET AKİF VE ŞERİFALİ MAHALLELERİ SOKAK İFTARI

...
10 Temmuz 2014 - Perşembe

Ümraniye belediyemizin 10 ayrı noktada kurulması planlanan iftar sofralarından 4’cüsü Tatlısu, Mehmet Akif ve Şerifali Mahalle sakinlerini bir araya g

Ümraniye belediyemizin 10 ayrı noktada kurulması planlanan iftar sofralarından 4’cüsü Tatlısu, Mehmet Akif ve Şerifali Mahalle sakinlerini bir araya getirdi. İftar programına, İlçe Başkanımız Öztürk Oran, Belediye Başkanımız Hasan Can, İlçe Kadın kolları başkanımız Mukaddes Tosun, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Mahalle Başkanlarımız, Muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı. Ezanın okunmasıyla  binlerce kişi aynı anda oruçlarını açtı.

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Mehmet Akif Mahalle Başkanımız Erkan Atan, “Ramazan rahmet ve bereket ayıdır. Bu güzel ayda güzel bir iftar sofrasında birlikte olmaktan sevinç ve mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Daha sonra konuşmalarını gerçekleştiren İlçe Başkanımız Öztürk Oran, “Böyle güzel bir havada, sizlerle kardeşlik sofrasında birlik ve beraberlik içinde iftarımızı açtık. Rabbimize şükürler olsun. Ramazan ayı bereket ve paylaşma ayıdır. Bizler sizi davet ettik. Sizlerde davete icabet ettiniz. Bu güzel manzarayı oluşturdunuz. Ümraniyelileri bir araya getirip aynı sofrada buluşturduğu için Belediye Başkanım Hasan Can’a teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin ve gelecek olan Kadir geceniz ve Ramazan Bayramınızda şimdiden mübarek olsun.’’ dedi.

Ardından konuşmalarını gerçekleştiren Belediye Başkanımız Hasan Can; “Ramazan ayı manevi duyguların zirvede olduğu bir aydır. Bu mübarek ve bereketli bir ayda, birlikte olmanın hazzını ve lezzetini yaşıyoruz. Rabbim bu güzellikleri ülkemiz üzerinde daim eylesin. Daha nice Ramazanlarda çocuklarımızla ve sevdiklerimizle güzel ülkemizde birlikte olmayı Rabbim bizlere naip etsin inşallah.  Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun.. Bu mübarek ay; başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş diye tarif edilir. Ümraniye Belediyesi olarak Ramazan ayında hiç kimsenin nerede iftar ederim kaygısına düşmemesi için elimizden geleni hayata geçirdik. Rabbim tutmuş olduğunuz oruçları kabul etsin. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.