loading.gif
mobile-banner-bg

SEÇMEN KAFE HİZMETE AÇILDI

...
25 Şubat 2014 - Salı

İlçe Başkanlığımızın Alemdağ Caddesi üzerinde kurduğu Büyükşehir ve İlçe Belediyemizin Hizmet Aşkının anlatılacağı, Seçmen kafe hizmete açıldı. Açılış

İlçe Başkanlığımızın Alemdağ Caddesi üzerinde kurduğu Büyükşehir ve İlçe Belediyemizin Hizmet Aşkının anlatılacağı, Seçmen kafe hizmete açıldı. Açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mimar Kadir Topbaş, İlçe Başkanımız Öztürk ORAN, Belediye Başkanımız Hasan Can ve Ümraniyeli vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanımız Öztürk Oran; “ Bugün burada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş bizlerle beraber. Kadir Başkanımız 10 yılda İstanbul’umuza ve Ümraniye’mize sayısızca hizmetler kazandırdı. Biliyoruz ki önümüzdeki 5 yıl daha İstanbul’umuza vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edecek. Ben şimdiden her iki Başkanıma hayırlı uğurlu olsun diyorum.  Seçmen Kafemizi vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz. Buradaki amacımız Büyükşehir Belediyemizin ve Ümraniye belediyemizin yapılan hizmetleri burada vatandaşlarımıza anlatmak ve göstermektir. Bu Seçim Kafemiz’de önümüzdeki 5 yıl için yapılacak eserler ve projeler anlatılacak.” dedi.

Ardından konuşma yapan Belediye Başkanımız Hasan Can; “Sevgili Ümraniyeliler bugün son 10 yılda İstanbul’umuzu Dünyanın göz bebeği haline getiren ve bir İstanbul sevdalısı olan ve herkesin yüreğine koyduğu, kendisinden biri gibi gördüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş aramızda. Sevgili kardeşlerim Ümraniye’miz 10 yıl, 20 yıl evvel neydi, nasıldı ve nasıl bir Ümraniye’yeydi. Şimdi ise 2015 yılından itibaren Ümraniye’mizden bineceğimiz metro hattıyla her yere ulaşabileceğimiz Dünya ile entegre olmuş modern çağdaş bir Ümraniye’yi konuşuyoruz. Az zamanda çok işler yaptık. Yerin altını demir ağlarla ördük. Biz Ümraniye’de Sayın Kadir Topbaş Başkanım ise İstanbul’da yapacağımız daha çok işler ve hizmetler var. Bir kez daha önümüzdeki 5 yılda halkımıza yeniden hizmet etmenin de mutluluğunu yaşayacağız” dedi. Ümraniye’mize kat ve kat hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Şimdiden 30 Mart herkese hayırlı uğurlu olsun diyerek sözlerini bitirdi.

Daha sonra coşkulu kalabalığa hitap eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, “Bizlerle böyle bir günde rahmetin yağdığı yağmurlu bir günde beraber olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Değerli Hasan Can Başkanımla bizlere Ümraniye’mize ve İstanbul’umuza hizmet etmek için verdiğiniz destekten dola teşekkürü bir borç biliyorum. Değerli kardeşlerim bizim ve Ümraniye Belediyemizin yaptıklarına ve yapılan hizmetlerine bakarak değerlendirme yapıp ona göre karar vereceksiniz. Bugüne kadar İstanbul’umuza sayısız eserler ve hizmetler kazandırdık. İstanbul’u planlı bir şehir haline getirdik, yatırımlarımızı bu planlar doğrultusunda yaptık. Ümraniye’mizi, İstanbul’umuzu ve ilçelerimizi metrolarla buluşturuyoruz. Değerli kardeşlerim hizmet bizim işimiz. İnsanlarımıza hizmet etmek gibi bir sevdamız var bizim. Ak parti demek istikrar demek, gelecek demek, daha çok metro hattı demek ve evlatlarınızın çocuklarınızın yarınları demektir. Yağmurların, bereketin bol olduğu bugünlerde inşallah barajlarımız da dolacaktır diyen İBB Başkanı Kadir Topbaş; “Geçmişte bir bardak suya muhtaç İstanbul’dan 15 milyon insana ve kuraklığa rağmen su sıkıntısı olmayan bir şehre gelindiğini söyledi. 30 Martta Ümraniye’mizde Hasan Can kardeşimi diğer ilçelerimizdeki başkanlarımızla bizleri tekrar bir araya getirirseniz İstanbul’un çehresi daha da değişecek. Sorunlar bir bir bitecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Konuşmaların ardından  “Seçmen Kafenin” açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş, İlçe Başkanımız Öztürk Oran, Belediye Başkanımız Hasan Can, ve Ümraniyeli vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirdi. Program bitiminden sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş,  İlçe Başkanımız Öztürk ORAN ve Belediye Başkanımız Hasan Can seçim otobüsüyle Ümraniye halkını selamladı.