loading.gif
mobile-banner-bg

NAMIK KEMAL ESENEVLER MAHALLESİ SOKAK İFTARI

...
09 Temmuz 2014 - Çarşamba

Ümraniye Belediyemizin Ramazan ayında gerçekleştirdiği sokak iftarları kapsamında Namık Kemal ve Esenevler Mahallesi sakinlerini iftar sofrasında bir

 Ümraniye Belediyemizin Ramazan ayında gerçekleştirdiği sokak iftarları kapsamında Namık Kemal ve Esenevler Mahallesi sakinlerini iftar sofrasında bir araya getirdi. İftar yemeğine Belediye Başkanımız Hasan Can, İlçe Başkan Yardımcımız Ahmet Öztürk, Merhum işadamı Sakıp Sabancı'nın kızı Dilek Sabancı, Belediye Başkan yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve 4 bini aşkın vatandaş katıldı. Ümraniyeli vatandaşlar ezanın okunmasıyla edilen duaların ardından oruçlarını açtı.

İftardan sonra konuşma yapan Esenevler Mahalle Başkanımız Lokman Çiftçi; “Ramazanınız Mübarek olsun. Bizleri bu güzel iftar ve kardeşlik sofrasında komşularımızla bir araya getiren başta Ümraniye Belediye Başkanım Hasan Can’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.

Ardından İlçe Başkan Yardımcımız Ahmet Öztürk  “Belediyemizin sunmuş olduğu bu güzide iftar programında hep birlikte olmanın kıvancını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Ramazan bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Belediye Başkanımız Hasan Can, “Rabbim tutmuş olduğunuz oruçları kabul etsin. Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. Allah bu güzellikleri bu memleketin üzerinden eksik etmesin. Ülkemiz 10 yılı aşkın bir sürede geçmişte yapılan hizmetleri 4-5 katladı. Bugün dünyanın birçok ülkesiyle boy ölçüşür hale geldik. Hamdolsun; İnsanlarıyla, nimetleriyle ve toprağıyla güzellikler ülkesi haline geldik. Bu akşam burada Namık kemal ve Esenevler mahalle sakinlerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu akşam aramızda Merhum işadamı Sakıp Sabancı'nın kızı Dilek Sabancı var. Bizler 10 yıldan beri Ümraniye’mizin insanlarını hiç kimseye muhtaç etmedik. Göreve geldiğimiz günden beri iftar sofralarını hep kendimiz kurduk. Bir hayır sahibi çıkıp ta ben hayır yapmak istiyorum derse, onun hayrına da engel olmadık. Dilek Sabancı Hanımefendi, bu akşamki iftarı ben vermek istiyorum dedi ve bizde ona engel olmadık. Bu akşamki iftar Dilek Sabancı Hanımefendinin iftarıdır diyerek Sabancı’ya teşekkür etti.’’