loading.gif
mobile-banner-bg

İNKILAP VE HEKİMBAŞI MAHALLELERİMİZDE SOKAK İFTARLARI

...
16 Temmuz 2013 - Salı

Ümraniye Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen sokak iftarları ikincisini Hekimbaşı ve İnkılap Mahalleleri ortak olarak İnkılap Mahallesi İlk Kurşu

Ümraniye Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen sokak iftarları ikincisini Hekimbaşı ve İnkılap Mahalleleri ortak olarak  İnkılap Mahallesi İlk Kurşun Caddesi’nde gerçekleştirildi. Sokak iftarında  İlçe Başkanımız Öztürk Oran, Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can, İl yönetim kurulu üyemiz Cihan Öztunç, ilçe başkan yardımcılarımız, belediye başkan yardımcılarımızın yanı sıra, yaklaşık 2 bin vatandaşımız katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan İl yönetim kurulu üyemiz Cihan Öztunç, “Bu güzel iftar programında mahalleli ile bir araya geliyoruz.  Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte teneffüs ediyoruz. Bu birlik ve beraberliğin sağlamasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi. Daha sonra konuşmalarını gerçekleştiren İlçe Başkanımız Öztürk Oran ise, ramazan ayının önemine değinerek yağmurlu havada yoğun bir katılım gerçekleştiren mahalle halkına ve Ümraniyelileri bir araya getirip aynı sofrada buluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmalarını gerçekleştirerek. Akabinde Belediye Başkanımız Hasan Can yağan yağmur ile birlikte bereketli bir iftar yaptıklarını söyleyerek, “Güzel bir resim çizdiniz. Bu muhteşem resimde birlik ve beraberlik var. Hepimiz kardeşiz, geleceğe de kardeş olarak yürüyeceğiz. Birliğimiz, dirliğimiz ve kardeşliğimiz daim, Ramazanınız mübarek olsun. Rabbim bizi nice ramazanlara ulaştırmayı nasip etsin’’ diyerek konuşmalarını gerçekleştirdi.