loading.gif
mobile-banner-bg

HEKİMBAŞI İNKILAP MAHALLESİ SOKAK İFTARI

...
07 Temmuz 2014 - Pazartesi

Ümraniye Belediyemizin 10 bölgede düzenlediği sokak iftarlarının ilki Hekimbaşı ve İnkılap mahallelerinde gerçekleşti. Hekimbaşı Mahallesi Küçüksu cad

Ümraniye Belediyemizin 10 bölgede düzenlediği sokak iftarlarının ilki Hekimbaşı ve İnkılap mahallelerinde gerçekleşti. Hekimbaşı Mahallesi Küçüksu caddesinde verilen iftar yemeğine İlçe Başkanımız Öztürk Oran, Belediye Başkanımız Hasan Can, İlçe Başkan yardımcılarımız Belediye başkan yardımcılarımız, Hekimbaşı Mahalle Başkanımız Yusuf Aydın, İnkılap Mahalle Başkanımız Nurettin Sevencan, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, mahalle teşkilatlarımız ve yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı.
İftar yemeğinin ardından açılış konuşması yapan Ak Parti Hekimbaşı Mahalle Başkanı Yusuf Aydın, “Rabbim tuttuğumuz ve tutacağımız oruçları kabul etsin. Ramazan ayı tüm Müslüman alemine hayırlar getirsin inşallah. Böylesine mübarek bir ayda ve güzel bir akşamda beraber olmanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. Bu birlik ve beraberliğin sağlamasında, kardeşlik sofralarının kurulmasında başta Belediye Başkanımız Hasan Can’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.
Akabinde konuşmalarını gerçekleştiren İlçe Başkanımız Öztürk Oran ise, ramazan ayının önemine değinerek: “Bugün burada güzel bir atmosferde bir aradayız. Hekimbaşı bugün burada, mahalle sakinleriyle, komşularıyla, akrabalarıyla ve dostlarıyla bir araya geldi. Ümraniyelileri bir araya getirip aynı sofrada buluşturduğu için Belediye Başkanım Hasan Can’a teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin ve gelecek olan Kadir geceniz ve Ramazan bayramınızda şimdiden mübarek olsun.’’ dedi.
Daha sonra Belediye Başkanımız Hasan Can “Ramazan ayı manevi duyguların zirvede olduğu değerli bir aydır. Mübarek ve bereketli bir ayda, birlikte olmanın hazzını yaşıyoruz. Rabbim bu güzellikleri ülkemiz üzerinde daim eylesin. Daha nice Ramazanlarda çocuklarımızla ve sevdiklerimizle güzel ülkemizde birlikte olmayı Rabbim bizlere naip etsin inşallah. Hekimbaşı mahallemizin güzelliği, sevgisi ve muhabbeti her zaman yüreğimizi ısıtmıştır. Bugün burada görüyorum ki kurulan kardeşlik sofralarıyla sokağın bir başından diğer başına kadar güzel bir tablo oluşturmuşsunuz. Bu ayda birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları daha da anlamlı bir hale geliyor. Hepimiz kardeşiz, geleceğe de kardeş olarak yürüyeceğiz. Birliğimiz, dirliğimiz ve kardeşliğimiz daim, Ramazanınız mübarek olsun. Rabbim bizi nice Ramazanlara ulaştırmayı nasip etsin. ”dedi.