loading.gif
mobile-banner-bg

ESENEVLER VE NAMIK KEMAL MAHALLELERİMİZDE SOKAK İFTARI HEYCANI

...
19 Temmuz 2013 - Cuma

Ümraniye Belediyemizin, sokak iftarları kapsamında Namık Kemal ve Esenevler Mahalle sakinlerine Esenevler mahallesi yunus emre caddesinde sokak iftarı

Ümraniye Belediyemizin, sokak iftarları kapsamında Namık Kemal ve Esenevler Mahalle sakinlerine Esenevler mahallesi yunus emre caddesinde sokak iftarı gerçekleştirildi. Sokak iftarına İlçe Başkanımız Öztürk Oran, Belediye Başkanımız Hasan Can ve eşi Saliha Can, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Ülkiye Toptaş, İlçe Başkan yardımcılarımız, belediye başkan yardımcılarımız, Mahalle başkanlarımız, muhtarlarımız ve 3 bini aşkın vatandaşın katıldığı bir iftar sofrası kuruldu.

İftar öncesi ‘’paylaş ki kardeş olasın’’ sloganının benimsendiği sofraları ziyaret eden ilçe başkanımız Öztürk Oran ve belediye başkanımız Hasan Can mahalle sakinleriyle sohbet ettiler. İftar vaktinin gelmesiyle alanı dolduran vatandaşlar hep beraber oruçlarını açtılar. İftar sonrası selamlama konuşmalarını Namık Kemal mahalle başkanımız Murat Fidan gerçekleştirdi. Akabinde İlçe Başkanımız Öztürk Oran ‘ın paylaşmanın ve kardeşliğin yaşandığı bu sofralara hazırlayanlara ve katılan mahalle sakinlerine teşekkür etti. Daha sonra Belediye başkanımız Hasan Can ‘’bu gün burada 3 bin üzerinde vatandaşımız ile birlikte iftarımızı yaptık. Rabbim oruçlarınızı kabul etsin ve milletimizin birliğini, dirliğini daim kılsın. Ramazan ayı manevi duyguların zirvede olduğu değerli bir ay ve bu ayda birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları daha da anlamlı bir hale geliyor. Hepimiz kardeşiz, geleceğe de kardeş olarak yürüyeceğiz.  ”dedi.  Konuşmaların ardından sokak iftarımız dualar ile sonlandırıldı.