loading.gif
mobile-banner-bg

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

...
18 Mayıs 2013 - Cumartesi

İlçe Sosyal İşler Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi (EKM) olarak engelliler haftası münasebetiyle, Ümraniye Hekimbaşı Sosyal Tesisleri’nde

İlçe Sosyal İşler Başkanlığı  Engelliler Koordinasyon Merkezi (EKM)  olarak engelliler haftası münasebetiyle, Ümraniye Hekimbaşı Sosyal Tesisleri’nde kutlama programı düzenledik.


Programımıza, İstanbul Milletvekilimiz Gürsoy Erol, İlçe Başkan yardımcılarımız Birol Hayal, Erdal Canel, Serkan İnanoğlu,  Belediye Başkan yardımcımız Mustafa Küçükkapdan, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Orçun Şekercioğlu, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, mahalle başkanlarımız ve EKM başkanımız Abdulhamit Öz ve çevre ilçe EKM başkanlarının katılımlarıyla gerçekleştirdik.

 

Programın açılış konuşmasını yapan EKM Başkanı Abdulhamit Öz konuşmasına Allah katında değerli kılınan engellilerin özel bir yeri olduğundan bahsederek hükümetimizin ve belediyemizin engelliler konusunda yaptığı faaliyetleri anlatarak engellilere vermiş olduğu değeri anlattı. Hükümetimizin, Ümraniye belediyemizin ve ilçe ekm mizin çalışmalarını slayt gösterisinde sunum yapıldı. Programımızın devamında selamlama konuşma yapan İstanbul Milletvekilimiz Gürsoy Erol, hükümetin engellilere yönelik yaptığı çalışmalardan bahsetti. Daha sonra söz alan ilçe başkan yardımcımız Birol Hayal’de  engelli haftasını kutladığı konuşmasının ardından Ümraniye Belediye Başkan yardımcımız Mustafa Küçükkapdan ise her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli programlarla Engelliler Haftasını kutladıklarını, Ümraniye Belediyesinin engellilere yönelik yapmış olduğu çalışmalardan da bahsetti., Konuşmalar sonrası İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol ve Ümraniye Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Küçükkapdan’a çiçek takdim edildi. Program daha sonra Ümraniye Belediyesi Engelliler Müziki Korosunun ve  sanatçıların  şarkılarıyla programa katılan engelliler ve yakınları eğlenceli dakikalar yaşadı.