loading.gif
mobile-banner-bg

DANIŞMA MECLİSİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

...
26 Nisan 2013 - Cuma

Ak parti Ümraniye ilçe başkanlığımızın danışma meclisi 26 Nisan 2013’de sorumlu milletvekilimiz idris güllüce, İstanbul milletvekilimiz İsmet uçma ve

Ak parti Ümraniye ilçe başkanlığımızın danışma meclisi 26 Nisan 2013’de sorumlu milletvekilimiz idris güllüce, İstanbul milletvekilimiz İsmet uçma ve teşkilat mensuplarımızın coşkulu katılımı ile Ümraniye Belediyesi nikah sarayında gerçekleştirildi.

Danışma meclisimizin açılış konuşmasını yapan ilçe başkanımız Öztürk Oran konuşmasında Bu gün için en önemli konularımız çözüm süreci, sivil anayasa ve başkanlık sistemi. 30 yılı aşkın bir süredir bu ülke gözyaşlarıyla bu günlere geldi. Hiçbir iktidar’da bu günkü kadar terör konusunda kararlı cesur adımlarla yürüyemedi. Cumhuriyet tarihinden bu yana birikmiş problemleri tek tek ülke insanının lehine çözen partimiz ve onun cesur Dünya Lideri Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve iyi niyetli çalışmalarıyla bu gün geldiğimiz nokta da Allaha şükürler olsun son günlerde artık anneler ağlamıyor

Siz teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum sürekli üye ziyaretleriyle sahadasınız şu anda üye ziyaretlerinde %75’e geldik 25 mayıs’a kadar tamamını ziyaret edeceğimize inanıyor ve sizlere güveniyorum. İl Başkanım bana bende bunu sizler yaptığınız için size ayrı, ayrı teşekkür ediyorum.

Sözlerinin ardından konuşmasını bitirdi İlçe başkanımızın konuşmasının ardından ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarımızın faaliyet raporlarının sunumları gerçekleştirildi. Müzakereler bölümünde teşkilat mensuplarımız yapılan faaliyetler hakkında görüş, öneri ve temennilerini ilettiler.

Protokol konuşmaları bölümünde belediye başkanımız Hasan Can Ümraniye’deki sosyal belediyecilik ile ilgili bilgilendirme konuşmalarını gerçekleştirdi. İstanbul milletvekilimiz İsmet Uçma’nın selamlama konuşmalarının ardından sorumlu milletvekilimiz idris güllüce teşkilat mensuplarımızı tarihi bilgiler içeren motive edici güzel bir konuşma gerçekleştirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen müzakereler bölümünün daha çok önemsendiği danışma meclisimiz ilçe başkanımız Öztürk Oran’ın kapanış konuşması ile sona erdi.