loading.gif
mobile-banner-bg

BÜYÜK TEŞKİLAT İFTARI

...
06 Temmuz 2014 - Pazar

Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Geçmişte görev almış ve teşkilatımıza gönül vermiş kardeşlerimizle birlikte Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Sos

Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Geçmişte görev almış ve teşkilatımıza gönül vermiş kardeşlerimizle birlikte Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdiğimiz Ahde Vefa iftar yemeğine ilgi yoğundu. Düzenlediğimiz ahde vefa iftar yemeğimize İl yönetim kurulu üyemiz Behiye Eker Albayrak, İlçe Başkanımız Öztürk Oran, Belediye Başkanımız Hasan Can,  İlçe Gençlik ve Kadın kolları başkanlarımız, belediye başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, İlçe Teşkilatımız ve mahalle teşkilatlarımız katıldı.

İftar yemeği öncesinde konuşmalarını gerçekleştiren İlçe Başkanımız Öztürk Oran, ‘’Birlikte yol yürüdüğümüz Ümraniye’mizin ak kadroları, kuruluşumuzdan bu güne kadar teşkilatımızın muhtelif kademelerinde görev alan, emek veren, ter döken ve bu davanın büyümesine katkı sağlayan bu gün için aktif görevi olmayan,fakat hep gönüllerimizde var olan değerli dava arkadaşlarım. Hepinizi Allah’ın en güzel selamı ile selamlıyorum,

Bugün Ümraniye’mizde büyük bir aile iftarında beraberiz, 6000 kişilik bir aile olarak buradayız. Bu ülkenin huzuru için ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlayan, yılmadan usanmadan gece gündüz çalışan yerel yöneticilerimize, merkezi hükümetimize, emniyet güçlerimize, ak kadrolarımıza ve hepsinden önemlisi 12 yıldır ülke yönetimini başarıyla devam ettiren ve dünyanın gıpta ettiği, mazlumların, ezilmişlerin, garip gurabanın umudu dünya lideri Genel Başkanımıza, Başbakanımıza ve şimdi de Cumhurbaşkanı adayımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bizlere düşen; 10 Ağustos’a kadar herkese, her eve, her STK’ye, her derneğe, Ak Partili olsun olmasın her vatandaşa, büyüyen, gelişen Türkiye’nin güçlenmesi için, istikrarın devamı için, çözüm sürecinin kesintiye uğramaması için birlik beraberliğimize kastedenlerin emellerine kavuşamaması için, mazlum coğrafyada yaşayanların beklentisi için hiç durmadan 12 yıl içerisinde yapılanları, nereden nereye geldiğimizi, onurumuzun nasıl yükseltildiğini, bireysel haklarımızın verildiğini, milli gelirimizin nasıl arttığını, yerelde yapılan hizmetleri, merkezi hükümetin yaptıklarını, metroları, tüp geçitleri, mega projeleri anlatarak ilk turda Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ı halkın seçeceği ilk Cumhurbaşkanı yapmaktır.. ‘’ dedi.

İlçe başkanımızın konuşmalarının ardından Belediye Başkanımız Hasan Can ‘’Bu akşam burada 6 bin kardeşimizle hep beraber iftar yapmanın zevkini ve hazzını yaşayacağız. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Dün akşam bu saatlerde balkanlarda Üsküp’de Murat paşa cami yanında kardeşlerimizle iftarda bir araya geldik. Üsküplü kardeşlerimizden sizlere selam getirdim. Orası da bizim bir parçamız orada kardeşlerimiz var ve recep Tayyip Erdoğan dendiğinde gözlerinin için parlayan bir nesil var. Bakın sadece Türkiye’deki 77 milyon değil balkanlar, orta asya ve orta doğu Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ a umut bağlamış durumdadır. 10 ağustos Türkiye’nin istiklal mücadelesinin yeniden başladığı gün millet iradesinin en güçlü şekilde Türkiye’nin ufkuna doğacağı gün olacaktır ’’ dedi.

Belediye Başkanımızın konuşmalarının ardından İl yönetim kurulu üyemiz ve ilçe koordinatörümüz Behiye eker ALBAYRAK ‘’ ak partinin kuruluşundan bu güne milletimize hizmet yolunda yol yürümüş yol arkadaşlarım sizleri il başkanlığımız adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 2009 yılında vermiştik yıl 2014 Birliğimiz beraberliğimiz dava şuurumuz gönül dostluğumuz daim olduğunu bir kez daha burada görmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Türkiye’de pek çok şey değişti ancak yeni Türkiye yolunda bu değişimin en büyük adımı olan cumhurbaşkanlığı seçimi yanı başımızda duruyor. Bu değişimin en büyük adımı olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde inşallah ak parti bir kez daha sandıklardan bir kez daha öne çıkmasını temenni ediyorum. Ramazanın bereketinin seçim çalışmalarında da yansımasını diliyorum.’’ Dedi.

Akabinde İl başkanlığımızın hazırladığı videonun izlenildiği programımız ilçe başkanımız Öztürk ORAN’ın kapanış konuşmalarıyla sona erdi.