loading.gif
mobile-banner-bg

BÜYÜK TEŞKİLAT BULUŞMASI

...
15 Haziran 2014 - Pazar

İlçe Teşkilatımızın düzenlediği Teşekkür yemeği teşkilat mensuplarının yoğun katılımlarıyla Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri’nd

 İlçe Teşkilatımızın düzenlediği Teşekkür yemeği teşkilat mensuplarının yoğun katılımlarıyla Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Düzenlenen yemeğe;  Genel Merkez SKM Başkanımız İstanbul Milletvekilimiz Mustafa Ataş, İstanbul İl Teşkilat Başkanımız Halis Dalkılıç, Belediye Başkanımız Hasan Can, İlçe Başkan Yardımcılarımız, Belediye Başkan yardımcılarımız ve teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanımız Öztürk Oran, “Öncelikle sizlerle böyle güzel bir günde birlikte olmaktan mutluluk duyar ve teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vatan için, bu toprakların bölünmez bütünlüğü için, canlarını çekinmeden veren şehitlerimize ve bu dava için hizmet etmiş bugün aramızda olmayan, rahmeti rahmana kavuşmuş bütün kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Rabbim mekânlarını cennet eylesin. Bugün Ümraniye’mizde büyük bir aile buluşmasıyla bir aradayız. 30 Mart yerel seçimlerinde sandıkta görev alan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bugün burada bu başarınızı ayrıca teşekkür belgesiyle süslemek istiyoruz. Ümraniye’mizde sizlerin gayretiyle kapı kapı dolaşıp partimizin ve belediyemizin başarılı çalışmalarını anlattık. Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can’a yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.”dedi.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanımız Hasan Can, “Bu millet bizimle olduğu sürece ve bizlerinde onların arzu ve isteklerini yerine getirdiğimiz sürece biliyorum ki, Allah da bizimle beraberdir. Değerli kardeşlerim, sevgili Ümraniyeliler, ömrünü siyasetle geçirmiş bir kardeşiniz olarak, Belediye Başkanlığımdan evvel 30 yıldır sizin yapmış olduğunuz teşkilatçılık görevini yapmış bir ağabeyiniz bir kardeşinizim. Allah’a hamd olsun bugüne kadar hep beraber yaptığımız işlerle Türkiye’mizi bir yerden bir yerlere getirdik. 10 yıl evvel hayal bile edemediğimiz şeyler bugün gerçek olmuştur. Rabbim bu millete öyle bir kadro ve başında da öyle bir sağlam iradeli lider gönderdi ki kefenini giymiş dağ gibi yiğit olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı göndermiştir. Bizim işimiz daha bitmedi, daha yürüyecek çok yolumuz, işimiz ve gücümüz var. 30 Martta göstermiş olduğunuz başarılarınız ve emekleriniz için şahsım ve ekibim adına hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim bu milletin yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Ardından İstanbul İl Teşkilat Başkanımız Halis Dalkılıç, “Bugün sizlerin özverili çalışmalarından dolayı, Ak Parti bir kez daha zafer kazanmıştır. Bu milletin iradesiyle Türkiye eskisinden daha güçlü olmuştur.  Çünkü Türkiye’nin güçlü olması demek Ak Partinin Türkiye de başarıdan başarıya koşan ve Türkiye’yi büyüten gayretlerinin hedefe ulaşması demektir. Teşkilat mensuplarına ve bu geceyi organize eden tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Akabinde Genel Merkez SKM Başkanımız, İstanbul milletvekilimiz Mustafa Ataş ise, “Bu güzel organizasyonu hazırlayan kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Bugün burada Ak Parti Teşkilat olarak en güzel görüntüyü, en güzel mesajı tüm dünyaya göstermiş oluyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah. Sizlerle ve milletimizle beraber, Allahın izniyle Ülkemizin geleceği dünden daha parlak. Siz değerli teşkilat mensubu kardeşlerime bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Program yapılan konuşmaların ardın teşkilat mensuplarına dağıtılan teşekkür belgelerinin ardından İlçe Başkanımız Öztürk Oran’ın kapanış konuşmalarıyla sona erdi.