loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLÇE BİNAMIZIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

...
10 Mart 2013 - Pazar

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığımızın yeni hizmet binası açılışına Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Ulaştırma, Deni

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığımızın yeni hizmet binası açılışına Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Milletvekilimiz Yalçın Akdoğan, İlçe Koordinatör Milletvekilimiz İdris Güllüce, AK Parti İstanbul İl Başkanımız Aziz Babuşcu, İl Başkan yardımcıları, İl yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanımız Öztürk Oran, Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can, çevre ilçe başkanları, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan açılışta yaptığı konuşmasında medeniyete giden yolun hizmetlerden geçtiğini söyledi. Üsküdar’da yapımı başlayan metronun bölgeye büyük kolaylık sağlayacağını belirten Erdoğan, “Bugün Ümraniye Belediyemizin açılışını yaptık. Hamdolsun Selçuklu mimarisiyle modern mimarın bütünleştiği ve artık Ümraniye’de yaşayan kardeşlerimin belediye hizmetlerinde kah o binaya, kah bu binaya koşturmak gibi bir derdi olmayıp tek hizmet binasında artık sorunlarını çözebilecek. Bu tabi bir gelişimin, modern bir yapılaşmanın adımı. Hamdolsun çok daha güzel adımlarla artık Üsküdar’dan başlayan bir metro bütün hızıyla devam ediyor. Biran önce inşallah inşaatı bitecek. Ondan sonra bu metroyla beraber kısa zamanda evinize, semtinize ulaşma imkanı yakalayacaksınız. İktidarımız yol medeniyettir diyerek bunu da başardı. Su medeniyettir diyerek susuzluğu çözdü” dedi.

Hemen bir park haline dönüştürdük ve çevreci kimmiş, insana saygı, değer veren kimmiş bunu gösterdik. İnşallah daha iyi olacak. El ele vereceğiz, omuz omuza olacağız. Bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız.”

“AK Parti ilçe teşkilatı binası yetmiyordu. Şimdi burada daha yeni, daha modern, daha geniş bir hizmet binasının açılışını yapıyoruz. İnşallah bu hizmet binamızda tüm Ümraniyelilere, AK Parti camiasına, Türk demokrasisine hepimize hayırlı olsun diyoruz” diyen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, binanın açılış kurdelesini keserek resmi açılışı gerçekleştirdi.

Daha sonra Genel Başkanımız ve Başbakanımız yeni ilçe binamızı gezerek bilgi aldı. Akabinde hazır bulunan teşkilat mensuplarımıza yaptığı konuşmasında, teşkilatımızın tüm birimleriyle yoğun bir çalışma içerisinde olması gerektiğini vurguladı. İlçe başkanımız Öztürk Oran bey’in ilçe teşkilatımızın çalışmaları ve sandık yönetimleri hakkında bilgilendirmeden sonra açılış anısına hazırlanan hediye sunulduktan sonra başbakanımız teşkilatımızdan ayrıldı.