loading.gif
mobile-banner-bg

“2013-2014 Öğretim Yılı Tüm Eğitim Camiamıza Hayırlı Olsun”

...
17 Eylül 2013 - Salı

İl Başkanımız Aziz Babuşcu, 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İçinde yaşadığımız çağın “Bilgi çağı” olduğun

İl Başkanımız Aziz Babuşcu, 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İçinde yaşadığımız çağın “Bilgi çağı” olduğunu, muasır medeniyet düzeyinin üzerine çıkma hedefinin ancak evrensel kaliteyi tutturmuş ve yüksek ahlaki prensiplerle donatılmış bir eğitimle mümkün olacağını ifade eden İl Başkanımız şunları söyledi:“Çocuklarımıza vereceğimiz eğitimin kalitesi hem onların özgüvenini artıracak, hem çağın gerekleri karşısında donanımlı kılmak suretiyle başarı ve mutluluklarını pekiştirecektir. Gençlerin iyi eğitimi aynı zamanda ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatı olacaktır.”

Çağın gerçekleriyle uyumlu bilimsel bir eğitimin milli değerler ve ahlaki prensiplerle taçlandırılmasının da son derece önemli olduğunu belirten İl Başkanımız“Çocuklarımızın zihnini sadece birtakım bilgilerle doldurmak yetmez. Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek de önemli. Bu çerçevede AK Parti olarak genç kuşaklarımızın öncelikle milli ve manevi değerlerimize sahip ve saygılı, insan hakları ve demokrasi duyarlılığı gelişmiş, hoşgörülü, farklı fikirlere açık ve tartışma olgunluğuna sahip olarak yetişmesine büyük önem veriyoruz. Bu duygu ve düşünceler içinde, 2013-2014 eğitim öğretim yılının Milli Eğitim camiamıza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.